Nieuws

Nieuwsbrief 2

Al 2 maanden zijn we aan het vissen en nog steeds is het weer aan de koude kant.

Vorig jaar zaten we in broek en hemd te vissen en nu hebben de meeste nog hun winterpak aan . Maar er is beterschap op komst zeggen onze weerkundigen.

Met de vis gaat het uitstekend al hebben we maar 2000 kg kunnen krijgen van onze bestelde 3000 kg. Deze verse vis begint nu ook al eens te bijten en er zijn al fikse exemplaren gevangen.

Aan onze vijver is er nog wel wat werk in verband met de dijken en de waterpompen, daarom nog eens een oproep om met zoveel mogelijke personen er eens werk van te maken en deze eens goed te herstellen.Ook een timmerman die een degelijk poortje zou kunnen maken aan het bruggetje over de beek is altijd welkom.

Spijtig genoeg hebben we ook slecht nieuws: Een van onze ex leden is overleden namelijk.

Fik Franken die al een hele tijd ziek was. We geven onze innige deelneming van gans de club aan de familie en zijn vrienden en in het bijzonder aan zijn tweelingbroeder Jan Franken.

We zullen de Fik missen want hij kwam bijna elke thuis wedstrijd kijken en een babbeltje slaan.

Groeten Het bestuur

geplaatst op 08/05/2016
 

Nieuwsbrief 1

Dit is onze 1é nieuwsbrief van 2016 en bij deze wenst het bestuur U een prettig visjaar en een goede gezondheid.

Eerst en vooral welkom aan onze 10 nieuwe leden bij onze club,en hopelijk voor vele jaren.

De vis is voor een groot deel al uitgezet: 2000 kg brasem van een formaat tussen 1.5 en 2.5 kg.De overige 1000kg vis zal worden gezet zodra er gevangen word in Nederland.

Blijkbaar komt de brasem slecht bij elkaar en is deze moeilijk op te sporen en te vangen.Dit komt door de 2é opeenvolgende zachte winter. Vele clubs raken zo in de problemen om vis uit te zetten.

Maar met goede moed beginnen we aan het nieuwe seizoen.

Mogen we aan de vissers nogmaals vragen om de vis met zachtheid te behandelen zodanig dat we er een gans jaar plezier aan kunnen beleven.

Sommige reglementen van het KLV zijn veranderd en zullen tijdig aan de vissers meegedeeld worden(op het bord).

Dit jaar starten we terug in de A reeks van de 2 kamp wedstrijden en de finale word bij ons in Westerlo gevist.

Afspraak op 5 maart bij de opening.

Groeten Het bestuur

geplaatst op 29/02/2016
 

Nieuwsbrief 4

We zijn al over de helft van het visseizoen van 2015 en we mogen zeggen dat dit een zeer geslaagd seizoen is. De vangsten zijn uitstekend geweest (en nu nog) en het is nog lang niet gedaan.

De beker van Westerlo is gewonnen door onze club en is een jaar in ons bezit.

Er waren maar liefst 74 deelnemers die in één wedstrijd hebben gevist van 6 verschillende clubs uit de gemeente Westerlo.

Ook in de tweekamp wedstrijden zijn we kampioen in onze reeks en gaan we volgend jaar terug naar de A reeks (als alles normaal verloopt).

Bij de wedstrijd van de gepensioneerden van Westerlo hadden we ook een winnaar: Leo Cuypers is deze gewonnen; proficiat. Deze werd gevist bij de lippers met voornamelijk karper.

De open dinsdagen die gevist werden in de maanden julie en augustus zijn ook weer voorbij, dit waren 7 wedstrijden met een gemiddelde van 33 koppels zodus een 66 man.

De jeugd is ook weer precent geweest op de visdriedaagse wat een groot succes was, er waren 30 inschrijvingen en de mannekens hebben zich geamuseerd en zijn erbij die zijden dat ze volgend jaar terug komen. Hopelijk komen er bij onze club want jeugd is altijd welkom.

Ook hebben we te kampen met wat tegenslagen:

Zo is het overlijden van  ons lid Alfons Kerstoel, veel te vroeg na een lange strijd. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Ook op de vijver hebben we problemen met de ontluchters die dringend aan vervanging toe zijn, deze zijn onmisbaar voor de zuurstof in het water voor gezonde vis en dit is tevens een groot gat in ons budget.

Maar goed nieuws hebben we ook: Jonas Cools is pappa geworden van Fons en Fons Cools overgrootvader. Dierckx Jef is ook grootvader geworden ook van een Fons. Proficiat en opvolging is verzekerd.

Er zijn nog een aantal wedstrijden tegen ander clubs maar dan beginnen we aan de open zaterdagen en het wintercriterium. We hopen dat de vis nog goed bijt en dat we veel deelnemers mogen verwachten. Het weer zal een belangrijke factor spelen maar dat hebben we niet in de hand.

Groeten,

Het bestuur

geplaatst op 26/08/2015
 

<< 1 2 3 4 >>

Hits: 0007559
Bezoekers: 0000687