Nieuws

Nieuwsbrief 2

Beste leden,

Het seizoen is al volop aan de gang en de vis bijt uitstekend al is het een koud en droog voorjaar geweest.

Ondanks de vele moeite van het bestuur die bestelligen heeft geplaast bij meedere visboeren is er nog altijd maar 1.5ton vis geleverd. Er kan nog altijd vis bijgeleverd worden maar we zullen moeten roeien met de riemen die we hebben.

Zoals jullie weten zijn er 2 bestuursleden die ernstig ziek zijn en die tot op heden weinig of geen werk meer kunnen verrichten aan de vijver of in de kantine. Gelukkig zijn er leden en helpers die wat hebben willen bijspringen.

Bij deze willen Jef, Luc, Julien, Kris, Sooi, Mich, Lowie en alle andere leden hiervoor hartelijk bedanken.

Het bestuur

geplaatst op 01 Jun 2017
 

Nieuwsbrief 1

Beste leden,

Op 4 maart 2017 beginnen we aan een nieuw seizoen.  Na een aangename, maar soms berekoude rustperiode, kunnen de visstokken terug worden bovengehaald.

Ook dit jaar kozen wij er voor om tijdig onze brasem te bestellen om een spetterend seizoen mogelijk te maken.

De eerste viszetting is gepland voor de komende weken.  We hopen op de volledige 3000kg !  Laten we hopen dat de brasems er evenveel zin in hebben als wij !

Ook dit jaar zal de kalender, uitslagen en tussenstanden in de verschillende criteriums te raadplegen zijn op de website, maar ook Facebook zal hierin een rol spelen.

We zullen via onze nieuwsbrief trachten om jullie  in de loop van het seizoen op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuwtjes !!

 Veel visplezier,

 Het Bestuur

geplaatst op 26 Feb 2017
 

<< 1 2 >>

Hits: 0010693
Bezoekers: 0001203